Vissza

Mosóprogramok

Mosóprogramok

BKF mosóprogramok

A folyékony vagy a porvegyszeres technológia a jobb? Vetődhet fel jogosan a kérdés azokban, végeztek egy kis piackutatást a ma elérhető mosórendszerekről. A kérdés nem egyszerű, hiszen a piaci szereplők mindegyike elkötelezte magát az egyik vagy a másik megoldás mellett, és üzletpolitikájuknak megfelelően a sajátjukat helyezik előtérbe, a sajátjukról próbálnak majd meggyőzni Téged, kedves Érdeklődő. De mégis melyiket válasszam? Elárulom a választ: Mindkettőt egyszerre! Az általunk kínált BKF5+ mosóprogram egyedülállóan ötvözi a folyékony vegyszeres előmosás és a nagynyomású porsamponos tisztítás előnyeit:

0. Program. OPCIÓ: Aktív hab / Habkefe Kiegészítő szolgáltatásként beépíthető az aktív hab program amelynek alapja egy habosító rendszer amely tömör, sűrű, apró buborékos szerkezetű tisztító habot állít elő. Ez a kiváló tisztító hatása mellett egy újfajta autómosási élményt nyújt az ügyfeleknek. A programhoz külön tömlőt, lándzsát és forgókart szerelünk fel. Mi elsősorban ezt a megoldást javasoljuk, de amennyiben igény van mechanikus tisztításra (kefélésre), akkor injektoros hablándzsát szerelünk fel szintén külön forgókarra.

1. Program: Bogár- és szennyoldás A speciális tisztítószer és a lágyított víz keveréke alacsony nyomáson kerül felhordásra, amely fellazítja a makacs szennyeződéseket. A bogármaradványok, szennyeződések és a gépjármű felülete közötti fizikai kötődés meggyengítése után lényegesen könnyebben távolíthatók el a 2. program segítségével.

 

2. Program: Samponos mosás Hatékony érintésmentes mosás eredeti BKF technológia szerint. A nagynyomású, szűrt, lágyított forró vízhez folyamatosan adagolunk por állagú mikroszemcsés tisztítószert, amely felületaktív anyag (ún. tensid) tartalmának köszönhetően alaposan megtisztítja a gépjármű felületét a zsíros, poros és egyéb szennyeződésektől.

 

3. Program: Öblítés Az öblítő program nagynyomású tisztavízzel eltávolítja a tisztítószer és a leoldott szennyeződés maradványait. Előkészíti a felületet a további ápoláshoz.

 

4. Program: Viasz Új generációs polimerek felvitele lágyított forró víz segítségével. A forró víznek köszönhetően a viasz rátapad a jármű karosszériájára. Az egybefüggő védőréteget képező viasz biztosítja a környezeti hatásokkal szembeni védelmet, így megvédi jármű fényezését. Taszító hatása van a porral és egyéb szennyeződésekkel szemben ezáltal a gépjármű tovább őrzi meg tisztaságát.

 

5. Program: Foltmentes öblítés Befejezésül a karosszéria leöblítése lágyított és -az ozmózisszűrő által- ásványi anyag mentesített vízzel történik, amely biztosítja a foltmentes száradást és mosó ügyfelek elégedett mosolyát.

2019. Június 25.